Sandra Lomas

Coordinadora Comunitat en Xarxa. Formadora

Responsable de Transformació Digital a la Subdirecció General d’Ordenació i Desenvolupament Professional del Departament de Salut. Defineix i implementa solucions de govern obert i estratègies de comunicació basades en la innovació i el treball extensiu de les TiC. 

Carmen Lavado

Enginyera en informàtica especialista en la gestió de les TIC per a l’impuls i el desenvolupament de la modernització en l’administració pública.

Eduard Gil

Coordinador Comunitat de Coneixement.
 
Master en Big Data per la EOI, MBA d’ESADE i Llicenciat en Historia per la UAB. Ha estat Chief Data Officer al grup Sagessa, Gerent de l´Ajuntament de Gavà, Director de Serveis Centrals a l'Ajuntament de Rubí i Director Associat de l´Institut de Direcció i Gestió Pública d´ESADE.

Esther Caparrós

Enginyera tècnica en Informàtica de Gestió especialitzada en temàtiques d’usabilitat, accessibilitat i el disseny centrar a l’usuari amb el projecte “La usabilitat com a requeriment principal”. Treballadora de l’administració pública, actualment a l'Ajuntament de Barcelona.

Víctor Pascual

Especialista en l’ús de metadades en softwares de Geonetworks per a crear nodes temàtics en infraestructures de dades.

Marc Torres

Desenvolupa la seva activitat professional a l’@ICGCcat, dins el grup Geostart. És membre (hiper)actiu de la Xarxa d’Innovació Pública (@xarxaip) i de la communitat @geoinquiets. Social Hacker (sempre en positiu!)

Enric Montia

Especialista en casos pràctics relacionats amb el procés de publicació de dades: què s’ha de fer abans, durant i després de la publicació de dades.

Alvaro Sicilia

Coordinador de recerca tècnica a ARC (La Salle).

Eli Vivas

Impulsora Comunitat en Xarxa.
 
Periodista de dades, co-fundadora de @HackHackersBCN, redactora al departament d'infografia de El Períodico de Catalunya, professora de periodisme digital i coordinadora del Diploma de Periodisme de Dades a la Universitat Blanquerna. 

Carlos Guadian

Impulsor Comunitat en Xarxa.
 
Des de l’any 2003 desenvolupa la seva activitat professional en camps relacionats directament amb l’Administració Pública, l’empresa privada i les TIC.

Oscar Caro

Enginyer tècnic informàtic per la UPC. Especialista en integració de sistemes , arquitectures java , bases de dades relacionals (Oracle) i de documents (Elasticsearch). Treballa des de fa 12 anys a l'Ajuntament de Gavà com a responsable d'aplicacions.

Victor Pascual Cid

Data Scientist i Visualitzador d'Informació consultor actualment a OneTandem. Expert en proveïr estrategies adeqüades per a explotar les dades així com a desenvolupar qualsevol tipus de visualització per a comunicar o explorar les dades.

Eva Romeu

CEO i Co-fundadora de Barbershop Comunicación, agència digital barcelonesa focalitzada en Content Marketing. Consultora en Màrqueting i Social Media centrada en la creació, desenvolupament e implementació d'estrategies de Comunicació Digital per a marques nacionals e internacionals. Professora de Màrqueting Digital i Comunicació Digital a escoles de negocis. Docent en formació d'equips i persones per a la seva integració en els entorns digitals. Personal branding.

Maribel Jové

Llicenciada en el Grau d'informació i Documentació. Master en Educació i TIC. Professional de les tecnologies de la informació i la comunicació amb amplia experiència. M'he anat especialitzant en estratègies i anàlisi digital. Convençuda de les oportunitats que les noves tecnologies poden aportar a la societat i de la necessitat d'una pedagogia pel canvi